Als uitvaartondernemer moet je alles kunnen laten vallen en op weg kunnen gaan, maar de boekhouding wacht op niemand. Gelukkig hebben wij Yvonne waar wij op terug kunnen vallen.
Het is fijn om met haar samen te werken, geen vraag is te groot of te klein. Een ondernemer stuurt niet alleen op visie, passie en intuïtie, maar ook op cijfers.
Met oog voor de mens achter de cijfers is Yvonne is daarin een zeer goede samenwerkingspartner.

Marisa Bremer

Eigenaar, IJsselland Uitvaartzorg

Ondernemen is mijn passie; de administratie daaromheen voor mij een noodzakelijk kwaad. Daarom ben ik blij met Administratieve Aandacht. Yvonne ontzorgt. Ze pakt in goed onderling overleg de afgesproken werkzaamheden op, waarbij ze goed bewaakt dat je zelf als ondernemer betrokken blijft. Ze bewaakt de verschillende deadlines en bereidt de zaken inzichtelijk voor, waardoor de tijd die ik in administratieve zaken moet steken, minimaal is. Een fijn gevoel!
Janine Boekelder

Directeur, DARE B.V.

“Financiën… geen makkelijke klus, zeker niet als je net begint. Dan komt er veel op je af. Yvonne heeft mij vanaf het begin van mijn praktijk tot nu erg prettig en goed geholpen. Ze is prettig in omgang, rustig en serieus in haar werk en met soms ineens een humoristische opmerking tussendoor maakt het het financiële werk ineens weer wat luchtiger.”
Hanneke Slaghuis

Eigenaar, Praktijk 19