Ondernemen is mijn passie; de administratie daaromheen voor mij een noodzakelijk kwaad. Daarom ben ik blij met Administratieve Aandacht. Yvonne ontzorgt. Ze pakt in goed onderling overleg de afgesproken werkzaamheden op, waarbij ze goed bewaakt dat je zelf als ondernemer betrokken blijft. Ze bewaakt de verschillende deadlines en bereidt de zaken inzichtelijk voor, waardoor de tijd die ik in administratieve zaken moet steken, minimaal is. Een fijn gevoel!

Janine Boekelder

Directeur, DARE B.V.

“Financiën… geen makkelijke klus, zeker niet als je net begint. Dan komt er veel op je af. Yvonne heeft mij vanaf het begin van mijn praktijk tot nu erg prettig en goed geholpen. Ze is prettig in omgang, rustig en serieus in haar werk en met soms ineens een humoristische opmerking tussendoor maakt het het financiële werk ineens weer wat luchtiger.”

Hanneke Slaghuis

Eigenaar, Praktijk 19

“Yvonne heeft mij snel en vakkundig geholpen om mijn administratie op orde te brengen en naar een hoger level te brengen. Met het e-boekhouden pakket heb ik nu nog maar een fractie van de tijd nodig die ik eerst eraan moest besteden. En het contact is altijd prettig en alles wordt snel opgepakt.”

Riemer Walinga

Eigenaar , RMRT Reclamemakers